Kingspan -ratkaisut sopivat kaikenlaisiin ulkoseinärakenteisiin

Ulkoseinät

Kingspan Therma -eristeet soveltuvat mainiosti pien- ja rivitalojen ulkoseinärakenteen lämmöneristeeksi kaikille runkomateriaaleille: kuten puu, betoni, tiili, harkko, kevytbetoni/siporex, hirsi ja teräs. Kingspan Therma -eristeitä käytettäessä ei tarvita erillisiä tuulensuoja- tai höyrynsulkukerroksia. Eristeillämme päästään erinomaisiin lämmöneristysarvoihin huomattavan ohuilla eristekerroksilla. Rakenteesta saadaan oikeaoppisen tiiviitä helposti, mikä on alhaisten lämpöhäviöiden kannalta ehdottoman tärkeä ominaisuus.

Puurunkoiseen taloon eristeet voidaan asentaa joko rungon väliin tai rungon päälle. Therma -eristeitä käytetään myös tyypillisesti puurunkoisen yläpohjarakenteen höyrynsulkukerroksena.

Kingspan Therma -eristeet toimivat kevytbetoni- eli siporex- sekä hirsirunkoisten rakenteiden sisäpuolisena lämmöneristeenä. Betonirunkoisessa talossa eristeemme soveltuvat niin sisäkuori- kuin sandwich-elementteihin.

Kingspan Therma -eristeet ja teräsrunko tarjoavat täysin uudenlaisia mahdollisuuksia energiatehokkaaseen rakentamiseen.

Eristeratkaisuillamme on mahdollista saavuttaa lämpötaloudellisesti tehokas, ilmanpitävä ja kosteusteknisesti ehdottoman luotettava ulkoseinärakenne. Kingspan -eristeiden hyvien lämmöneristysominaisuuksien vuoksi ulkoseinärakenteet voidaan toteuttaa ohuina. Tämä mahdollistaa myös hoikat runkorakenteet.

Kingspan -eristelevyjen asentaminen on helppoa ja mahdollisuudet työvirheisiin ovat vähäiset. Eristelevyt työstetään oikeisiin mittoihinsa asennusohjeiden mukaisesti ja kiinnitetään polyuretaanivaahdolla kiinni runkorakenteisiin. Myös eristelevyjen väliset ponttisaumat vaahdotetaan aina polyuretaanivaahdolla.

Tehokas ja helppo ulkoseinäratkaisu korjausrakentamiseen

ulkoseinat2_cropped.jpg

Kingspan Therma -eristeet soveltuvat erinomaisesti kaikkien korjattavien rakennusten ulkoseinien eristämiseen. Kingspan -eristetuotevalikoimasta löytyvät rakenneratkaisut kaikkeen lämmöneristämiseen lisäeristämisestä aina passiivienergiarakenteisiin asti.

Yksinkertaisimmillaan vanhaan ulkoseinään voidaan asentaa ohuet Kingspan Therma -eristeet rungon sisäpuolelle lisäeristeeksi ja höyrynsuluksi. Laajamittaisimmissa korjauksissa ulkoseinän koko eristekerros vaihtamalla vanhasta rakennuksesta saadaan helposti nykymääräysten mukainen matalaenergiarakenne, jopa passiivienergiarakenne.

Kingspan -eristeillä on mahdollista lämpötaloudellisesti tehokas, ilmanpitävä ja kosteusteknisesti ehdottoman luotettava ulkoseinärakenne. Kingspan -eristeiden hyvä lämmöneristyskyky mahdollistaa energiatehokkaan korjaamisen myös silloin kun rungon välissä on vähän tilaa.

Kingspan -eristelevyjen asentaminen on helppoa ja mahdollisuudet työvirheisiin ovat vähäiset. Eristelevyt työstetään oikeisiin mittoihinsa asennusohjeiden mukaisesti ja kiinnitetään saumavaahdolla kiinni runkorakenteisiin. Myös eristelevyjen väliset ponttisaumat vaahdotetaan aina saumavaahdolla.

Detaljikirjastostamme voit ladata ulkoseinien rakennekuvat.