Kingspan Sauna-Satu on märkätilojen ykkönen

Saunat kannattaa eristää SPU Sauna-Satulla

Kingspan Sauna-Satu on Suomen tunnetuin lämmöneriste, jolla saadaan saunan lämmöneristys toteutettua helposti, turvallisesti ja ohuella rakenteella. Lattian ja seinän rajassa voidaan nostaa vedeneristys suoraan Sauna-Satun päälle, jolloin erillisiä sokkelirakenteita ei tarvitse rakentaa.

  • Hyvä lämmöneristys ja korkea vesihöyryn vastus: Sauna Satu 30 mm riittää mainiosti saunan lämmöneristeeksi
  • Tila tehokkaasti hyötykäyttöön: Ohuella Sauna-Satulla saunan tila saadaan mahdollisimman tehokkaasti hyötykäyttöön
  • Turvalliset rakenteet: Sauna-Satu ei päästä kosteutta rakenteisiin ja estää näin rakenteita vaurioitumasta
  • Helppo ja nopea asentaa: Saunan sokkelilaatoitus voidaan tehdä suoraan Sauna-Satu -eristelevyjen pintaan ilman kalliita ja aikaavieviä lisärakenteita.

Kingspan Sauna-Satu soveltuu kaikkiin rakennuksiin rungon materiaalista ja rakennuksen iästä riippumatta. Sauna-Satu kiinnitetään suoraan kiviseinän tai puurungon päälle. Saumavaahdolla pontit saumattuna ja alumiiniteipillä varmistettuna saunarakenteesta muodostuu tehokas ja vaativissakin olosuhteissa teknisesti oikein toimiva, turvallinen ja luotettava.

Helppo, nopea ja tutkitusti toimiva

SPU Sauna-Satu antaa hyvät löylyt saunaan

Kingspan Sauna-Satu on helppo asentaa oikein ja se soveltuu kaikkiin rakennuksiin rungon materiaalista ja rakennuksen iästä riippumatta. Sauna-Satu kiinnitetään suoraan kiviseinän tai puurungon päälle. Saumavaahdolla pontit saumattuna ja alumiiniteipillä varmistettuna saunarakenteesta muodostuu tehokas ja vaativissakin olosuhteissa teknisesti oikein toimiva, turvallinen ja luotettava.

Sauna-Satu -eristelevy on tutkittu tuote. Tutkimuksen kohteena on ollut levyn höyrytiiviys, lämmöneristävyys, pitkäaikainen lämmönsietokyky, saunan lämpiämisnopeus ja eristeen puhtaus.

Annamme Sauna-Satu -eristelevylle kymmenen vuoden takuun. Kingspan Sauna-Satu ja Therma -eristeet ovat saaneet puhtaudesta parhaan M1-päästöluokitustunnuksen.

Detaljikirjastostamme voit ladata märkätilojen ja saunan rakennekuvat.

Sauna-Satun asentaminen