Pien- ja rivitalojen katot ja yläpohjat

Yläpohjat

Kingspan Therma -eristeet soveltuvat erinomaisesti puu-, betoni ja siporex-runkoisen kattorakenteen eristeeksi. Therma-eristeitä käytettäessä ei tarvita erillisiä tuulensuoja- tai höyrynsulkukerroksia. Kingspan-eristeinen yläpohjarakenne voidaan toteuttaa usealla eri tavalla riippuen kohteen yläpohjan rakenteista tai kattomuodosta. Puurunkoisessa kattorakenteessa eristeet voidaan asentaa joko rungon väliin tai rungon päälle. Therma-eristeitämme käytetään myös tyypillisesti puurunkoisen yläpohjarakenteen höyrynsulkukerroksena.

Kingspan Therma -eristeet ovat turvallinen ja kustannustehokas eristeratkaisu myös betoni-, ontelolaatta-, TT-laatta- ja teräspoimulevykatoille, jotka ovat tyypillisesti loivia kattoratkaisuja.

Lämmöneristettämme käytettäessä päästään erinomaisiin lämmöneristysarvoihin merkittävän ohuilla eristekerroksilla. Rakenteesta saadaan oikeaoppisen tiiviitä helposti. Kingspan-eristelevyjen tasaisuuden ja hyvän muotonsapitävyyden ansiosta aluskatteen ja eristeen välinen tuuletusvälivaatimus on ainoastaan 50 mm.

Kingspan-lämmöneristeiden asentaminen on helppoa, tehokasta ja mahdollisuudet työvirheisiin ovat vähäiset. Riippuen rakennevaihtoehdosta eristelevyt työstetään oikeisiin mittoihinsa asennusohjeiden mukaisesti ja kiinnitetään polyuretaanivaahdolla kiinni yläpohjan rakenteisiin. Myös eristelevyjen väliset ponttisaumat vaahdotetaan aina polyuretaanivaahdolla.

Detaljikirjastostamme voit ladata kattojen ja yläpohjien rakennekuvat.